معمولا یک پوست زیبا و سالم را با نشانههای لطافت و صافی و بدون جوش و آکنه، بدون کک و مک و بدون لک، میشناسیم. انواع جوشهای پوستی در کاهش زیبایی پوست بسیار تاثیرگذار خواهد بود و اغلب افرادی که دچار جوش و آکنه هستند به شدت به دنبال راه هایی برای خلاصی از آن میباشند.
ظهور جوش و آکنه در پوست میتواند به دلایل ژنتیکی، حساسیت، کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن، اختلالات هورمونی، تکثیر باکتری یا چربی بیش از حد پوست باشد. مطالبی که در این مقاله جمع آوری نمودیم شما را کمک خواهد کرد تا طرز استفاده از سرم ضد جوش را یاد بگیرید و بکار بندید.
طرز استفاده از سرم ضد جوش
در صورت درمان نشدن جوش و با افزایش شدت ضایعات و پیشرفت التهابها، به تدریج اسکار و لکهای پوستی ایجاد میگردند. درمان جوش به راحتی با استفاده یک یا چند دوره از ژلها و سرمهای ضد جوش امکان پذیر است. یکی از معضلات افراد انتخاب یک محصول خوب و مطمئن و کسب آگاهی و آموزش طرز استفاده از سرم ضد جوش میباشد.
اگر خودتان احساس میکنید که جوش صورت شما کم است و میتوانید با درمانهای سطحی آنرا برطرف کنید، بهتر است که با مراجعه به داروخانهها، محصولاتی را که دارای بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک هستند، تهیه نمایید. نکته دیگر اینکه فکر نکنید با شستشو و استفاده از اسکراب بیشتر، میتوانید جوشهای صورت را زودتر درمان کنید چون گاها این کار موجب بدتر شدن شرایط میشود برعکس باید سعی کنید فقط روزی دوبار با استفاده از شویندههای ملایم و آب ولرم صورت خود را شستشو دهید.

سرم ضد جوش بیوآکوا از ملایمترین سرمهای ضد جوش به حساب میآید و با فرمولاسیون بدون عطر، غنی از ویتامین و موثری که دارد به درمان آکنه و جوش میپردازد و با تولید کلاژن، حالت الاستین پوست را افزایش داده و در نهایت با ایجاد بافتی نرم، کشسان و روشن، پوستی شاداب و جوان ایجاد میکند. سرم ضد جوش بیوآکوا ضمن اینکه یکی از اصلی ترین و قوی ترین محصولات برای تحریک بازسازی پوست است، با از بین بردن آلودگیها و سبوم اضافی، پوست را تمیز و شفاف نیز مینماید.
در ادامه این مقاله پس از بررسی انواع جوش و بررسی علل به وجود آمدن آنها به طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا اشاره خواهیم نمود.
انواع مدل های مختلف جوش و علت بروز آن
آکنه و جوش در سنین بلوغ بیشتر شایع است ولی در هر سنی بنا به دلایل مختلف ممکن است بروز کند. جوشها معمولا در پی یک بیماری پوستی مزمن و التهابی بیشتر در نواحی گردن، صورت و به ندرت در پشت و شانه ها ظاهر میشوند. آکنه یک بیماری خطرناک نیست ولی به دلیل تاثیری که در زیبایی افراد دارد ناخوشایند است و موجب کاهش اعتماد به نفس در افراد میشود.
برای دانستن طرز استفاده از سرم ضد جوش، بهتر است علل به وجود آمدن جوش صورت را بررسی کنیم. شکل گیری جوش با بسته شدن فولیکول های مو، با چربی و سلول های مرده پوست رخ میدهد در این شرایط، جوشهای سرسیاه، سرسفید و قرمز التهابی روی صورت، پیشانی، و بالا تنه ظاهر میشوند. دلایل اصلی تشکیل جوش چهار مورد است: چربی بیش از حد پوست، بسته شدن فولیکولهای مو توسط چربی و سلول های مرده پوست، تکثیر انواع باکتریها، فعالیت زیاد از حد هورمون آندروژن.
به طور کلی آکنهها به دو دسته ضایعات التهابی و غیرالتهابی یا کومدون های باز و بسته تقسیم میشوند که طرز استفاده از سرم ضد جوش برای هر دسته متفاوت است. بصورت جزییتر دستهبندی انواع جوشها عبارتند از:
- کومدون ها جوش هایی هستند که بصورت سر سفید و سر سیاه ظاهر میشوند. جوشهای سرسفید سر بسته بوده و جوشهای سرسیاه یا سر باز که به نظر میرسند شبیه آلودگیهایی هستند که در منافذ پوست گیر کردهاند ولی در واقع حفرهای پر از باکتری و چربی است که با قرار گرفتن در معرض هوا به رنگ قهوهای ظاهر شدهاند.
- جوشهای قرمز رنگ کوچک یا پایول که در اثر متورم شدن دیواره فولیکول ظاهر میشوند.
- جوش های قرمز التهابی یا پاسچول که همان پاپولهایی هستند که چرکی شده اند و در شرایط بسته شدن فولیکولهای مو و ملتهب یا آلوده شدن به وسیله باکتری ایجاد میشوند.
- جوشهایی که بصورت توده های بزرگ، دردناک و سفت در زیر پوست ظاهر میشوند گرهک یا ندولها نام دارند
- جوشهایی که بصورت توده های دردناک پر از چرک در زیر پوست با ضایعات کیستیک نمایان میشوند در اثر انسداد و التهابی است که در عمق فولیکول های مو ایجاد میشوند.
درمان جوش صورت
تشخیص علت و منشاء بروز جوش، اولین قدمی است که قبل از درمان باید برداشت. برای تشخیص اینکه علت جوش هورمونی و داخلی است یا خیر، باید با مراجعه به پزشک و انجام یکسری آزمایشهای مرتبط از شرایط داخلی بدن آگاه شد. روشهای درمان جوش صورت بر حسب نوع پوست و شرایط بدنی هر فرد متفاوت است و نیاز است که طرز استفاده از سرم ضد جوش برای هر نوع پوست را جداگانه بررسی کنیم. قبلا نیز در مقاله بهترین زمان استفاده از کرم ضدجوش یادآور شدیم که رعایت ترتیب صحیح و زمان استفاده از محصولات ضدجوش در کسب نتیجه مطلوب تاثیر دارد.
آکنهای که در نوجوانان بین سنین ۱۴ تا ۱۹ سال ظاهر میشود، اغلب با یک دوره درمان و سپری شدن دوران بلوغ بهبود میابد اما برخی جوشهایی که با بالا رفتن سن بر روی پوست ظاهر میشوند ممکن است عواملی مانند چربی بیش از حد پوست، استفاده از بعضی داروها، تغییرات ژنتیکی و هورمونی موجب بروز جوش سرسیاه و سرسفید شده که در صورت درمان نکردن اینگونه جوشها موجب بوجود آمدن جوشهای التهابی و چرکی خواهد شد.
برای درمان جوش صورت باید در ابتدا پوست با شوینده مناسب شسته شود. در ضمن برای پوست های چرب و دارای آکنه استفاده از سرم های مرطوب کننده مناسب توصیه میشود. برای رفع جوش های سرسیاه و سرسفید استفاده از محصولات درمانی موردنیاز است و برای پوستهای چرب، استفاده از سرمهای ضدآفتاب بی رنگ توصیه میشود. محصولات درمانی متنوعی برای درمان جوش صورت موجود است از جمله انواع ژل ضدجوش و سرم ضد جوش. در اینجا قصد داریم طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا را به شما معرفی کنیم.
استفاده از مواد موثر در درمان جوش صورت
برای دانستن طرز استفاده از سرم ضد جوش لازم است که مواد موثر در درمان جوش صوررت را بهتر بشناسیم. مواد لایه بردار و کلاژن ساز، رتینوئیدها، مواد ضد باکتری ساده و قوی و هورمونهای ضد جوش از این قبیل مواد هستند.
1- مواد لایه بردار مانند اسید گلیکولیک که محلول در آب است و لایه برداری سطحی از پوست و کمک به کلاژن سازی پوست را انجام میدهد ولی به لایه های زیرین پوست که چربی بیشتری دارند نفوذ نمیکند و به همین دلیل برای لایه برداری های عمیق مناسب نیست. و اسید سالی سیلیک که محلول در چربی است و تا عمق زیادی در پوست نفوذ کرده و برای درمان پوست های چرب و مختلط کاربرد دارد و در نتیجه همزمان لایه برداری سطحی و عمقی را انجام میدهد.
2- از بین برندههای چربی زیر پوست مانند رتینوئید که با افزایش تولید سلول های نو در زیر پوست، موجب جدا سازی چربی و سلولهای مرده سطح پوست شده و برای درمان جوش های سرسیاه و سرسفید کوچک معمولی مورد استفاده قرار میگیرند ولی روی جوش های کیستیک بی تاثیرند. زینک یا روی که با کاهش تولید چربی پوست یک ماده معدنی مناسب برای از بین بردن جوش است.
3– مواد ضد باکتری ساده مانند بنزوئیل پروکساید، که با از بین بردن سلول های مرده موجب افزایش سرعت بازسازی سلولی پوست شده اما کار اصلی آن مبارزه با باکتری هاست، بعلاوه برای درمان عفونتهای قارچی پوست نیز مناسب است. خاصیت روغن درخت چای نیز اینست که چربی و سبوم پوست را کاهش میدهد. یکی دیگر از علل پیدایش جوش و آکنه کمبود سولفور است که برای جبران آن میتوان از محصولاتی که حاوی سولفور یا گوگرد میباشند استفاده کرد.
4- مواد ضد باکتری قوی مانند کلیندامایسن، اریترومایسن، داکسی سایکلین نیز از مواد موثر در درمان جوش صورت هستند.
5- هورمون های ضد جوش مانند اسپرینولاکتون، آکوتان، راکوتان برای درمان جوشهایی که علت هورمونی دارند مورد استفاده قرار میگیرند.
مزایای استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا
با مطالعه طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا میتوانید پوست خود را به خوبی تغذیه کرده و در از بین رفتن چروک و خطوط سطحی پوست صورت کمک نمایید. ضمن اینکه این سرم با کوچک کردن منافذ باز پوست در نهایت پوستی نرم، صاف و شفاف را به شما هدیه میدهد. سایر مزایای استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا عبارتند از:
- جلوگیری از مسدود شدن منافذ پوست
- از بین برنده آکنه و جوش های سرسیاه در پوست
- جذب سریع در پوست
- مغذی و تنظیم کننده چربی پوست
- لایه برداری سطحی پوست
- روشن کننده پوست
- از بین برنده لکههای ناشی از جوش و اسکار
- کم کردن چین و چروک
- مناسب برای پوست های حساس
- از بین برنده منافذ بزرگ و تجمع لایههای چربی روی پوست
- مرطوب کنندگی عمیق پوست
- جوگیری از پوسته پوسته شدن در پوستهای خشک
- افزایش طراوت و شادابی پوست
- کاهش التهابات ناشی از آفتاب سوختگی
- عدم وجود پارابن
سرم ضد جوش بیوآکوا

فرمولاسیون سرم ضد جوش بیوآکوا شامل کلاژن، ویتامینE، آربوتین، عصاره دانه خیار، آلوئه ورا و آووکادو، روغن زیتون و روغن جوجوبا بوده که علاوه بر جلوگیری از بروز جوش و آکنه، میتواند ازبین برنده اثر زخم و اسکار نیز باشد. از مزایای بسیار مهم سرم ضد جوش بیوآکوا اینست که فاقد پارابن بوده و در نتیجه از هیچگونه موارد نگهدارندهای که در انواع محصولات آرایشی و بهداشتی مانند انواع سرمها، دئودورانت ها، صابونها و شامپوها مشاهده میشود، استفاده نشده و مورد تایید سازمان غذا و دارو آمریکا (FDA) است.
طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا
سرم ضد جوش بیوآکوا محصولی چند منظوره میباشد که با تنظیم و کنترل چربی پوست، در درمان جوش موثر است و در نهایت لکه های ناشی از جوش و آکنه را نیز کم رنگ نموده و پوست را صاف و نرم میکند. وجود عصاره آلوئه ورا در سرم ضد جوش بیوآکوا التهاب و قرمزی ناشی از جوش و آفتاب سوختگی را برطرف مینماید. همچنین با رطوبت رسانی فوق العادهای که دارد مانع از پوسته پوسته شدن میگردد و سریعا موجب بهبود زخمهای ناشی از جوش میشود.
طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا مانند اکثر سرمهای ضد جوش دیگر بدین صورت است که در درجه اول نیاز به پوستی تمیز دارد پس اولین کار اینست که پوست را شسته و به آرامی پاک کنید. مقدار کمی از سرم را به اندازه یک لایه نازک روی ناحیه مورد نظر بمالید و کمی ماساژ دهید تا جذب شود. بهتر است در دو هفته اول یک روز در میان و بعد از آن روزانه استفاده شود. مدت زمان تاثیر گذاری این سرم برای هر شخص با توجه به نوع پوست متفاوت است معمولا نتیجه در طی یک چرخه 4 هفته ای نمایان میگردد.
در دستورات طرز استفاده از سرم ضد جوش معمولا پیشنهاد میشود در کنار سرم ضد جوش از محصولات مکمل دیگر برای تاثیرگذاری بیشتر مانند سرم آبرسان و سرم ترمیم کننده استفاده شود. در مقاله «5 تاثیر سرم آبرسان صورت روی پوست» گفتیم که یکی از تاثیرات سرم آبرسان صورت در کاهش لکههای پوستی ناشی از جوش، آکنه و سوختگی است.
جمع بندی و نتیجه گیری:
یکی از مشکلات بارز پوستی مخصوصا در سنین نوجوانی و جوانی، جوش های صورت است. محصولات بسیاری برای رفع جوش و آکنه تولید شده و موجود است که با ترکیبات متفاوت و با قیمتهای متنوع و در انواع داخلی و خارجی در داروخانهها و در بازار، آماده خرید و در دسترس میباشند. طرز استفاده از سرم ضد جوش تقریبا در همه انواع موجود، یکسان است ولی همیشه توصیه میشود که با مشاوره و دستور پزشک متخصص اقدام به تهیه و استفاده از محصولات درمانی پوست نمایید.
ما در این مقاله به معرفی و بیان طرز استفاده از سرم ضد جوش بیوآکوا نمودیم که یکی از بهترین محصولات مفید برای رفع جوش و آکنه بوده و با قیمت و کیفیت مناسب و به صورت اورجینال در فروشگاه ها و همچنین وبسایت مجیک گالری در دسترس میباشد.
2 پاسخ
کرم ضدجوش بیو آکوا بهتره یا سرم ضد جوش؟
بستگی به نوع پوست میبایست استفاده نمود برای پوست های چرب بهتر است از سرم و پوست های خشک از کرم استفاده کرد.